Kinderfeestje

Keet op je kinderfeest thuis

Wil je graag thuis je kinderfeestje vieren? Dan kunnen we ook met de pony’s en ezels naar jullie toe komen! Welk kind droomt er nou niet van om even zijn of haar eigen pony in de achtertuin te hebben en er daarna ook nog op te mogen rijden? Dat kan (even) met Keet op locatie! Onze pony’s en ezels komen altijd met zijn tweeën (Kim en Pardoes of Fluf en Ijoor). Natuurlijk kunnen ze ook alle vier op bezoek komen.

Programma

Hieronder zie je het meest standaardprogramma waar wij mee werken. Het is ook mogelijk om eigen ideeën in te brengen of om het programma aan te passen. Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om alleen pony- of ezelritjes te doen. Of voeg activiteiten extra toe, zoals Pimp je pony (kijk voor meer ideeën bij ‘pony en ezel feestje bij ons aan huis’). De kosten voor een pony of ezel kinderfeestje op locatie zijn €100,-  per uur. De minimale tijd is 1 uur, de maximale tijd is 3 uur (exclusief een pauze).

Voorbeeld programma:

  • 30 minuten: Pony’s borstelen
  • 15 minuten: Opzadelen en caps passen
  • 30 minuten tot 60 minuten (ligt aan de hoeveelheid kinderen): Pony ritjes (alleen stappen)
  • 15 minuten: Afzadelen en de pony’s bedanken met wat lekkers

Voor dit bovenstaande programma (uitgaand van 30 minuten ponyrijden) betaal je €150,- exclusief de reiskosten á € 1,95 per kilometer inclusief btw.

Wij zijn in het bezit van een geldig EHBO/BHV diploma. Ook voldoen wij aan het verantwoord veetransport certificaat en is Keet op locatie in het bezit van een Verantwoord zoönose certificaat van de GD.

Keet en haar vrienden
ook bij jou op locatie?

Neem contact op