Opties en prijzen

Welke mobiele boerderij komt er bij jou op bezoek?

Wij hebben verschillende ‘meeneemboerderijen’ waarmee we op bezoek kunnen komen:

Miniboerderij
Deze is ongeveer 40 m2 groot met een pony of ezel, geiten, schapen, kippen, konijnen en cavia’s.

De kosten voor een dagdeel miniboerderij zijn: € 595.00 inclusief btw en reiskosten.
Een hele dag miniboerderij kost € 950.00 inclusief btw en reiskosten.

Midiboerderij
Deze is ongeveer 65 m2 groot met dezelfde dieren als de miniboerderij plus een pony, ezel en dwerg koetje.

De kosten voor een dagdeel midiboerderij zijn: € 749.00 inclusief btw en reiskosten.
Een hele dag midiboerderij kost € 1075.00 inclusief btw en reiskosten.

Maxiboerderij
Deze is ongeveer 80 m2 groot met alle dieren van de midiboerderij en 2 pony’s, 2 ezels, 2 dwergkoetjes en een trekker waar mensen op kunnen zitten. Met de trekker wordt niet gereden!

De kosten voor een dagdeel maxiboerderij zijn: € 999.00 inclusief Btw en reiskosten.
Een hele dag maxiboerderij kost € 1499.00 inclusief btw en reiskosten.

Aaidieren
Wij komen met dieren als konijnen, kippen en cavia’s. Deze dieren kunnen geaaid worden en komen in aaikratjes. Wij zetten hiervoor geen boerderij op. Met onze aaidieren rijden wij tot 40 kilometer vanaf postcode 6666 MD.

De kosten voor 1 uur aaidieren zijn: € 99.00 inclusief btw en reiskosten.

Lammetjes, baby geitjes, kuikentjes en andere jonge dieren
Wij kunnen met een aantal jonge dieren bij u komen. Onze jonge dieren worden vooral in de maanden maart, april en mei geboren. Met onze jonge dieren rijden wij tot 25 kilometer vanaf postcode 6666 MD. Wij blijven met onze jonge dieren niet langer dan 30 minuten op een locatie en we blijven dan altijd binnen. Alle dieren mogen geaaid worden en daar waar mogelijk mogen ze de fles. Sommige jonge dieren kunnen ook op schoot. Onze jonge dieren gaan maximaal twee keer per week op bezoek. Voor alle mogelijkheden vragen wij even telefonisch contact met ons op te nemen.

De kosten voor 30 minuten jonge dieren zijn: € 75.00 inclusief btw en reiskosten.

Maatwerk
Heeft u speciale wensen? Geen probleem. Wij kunnen maatwerk leveren voor uw locatie.

Bij de mini, midi en maxiboerderij kunnen kinderen en volwassenen in kleine groepjes tussen onze dieren om contact te maken. Meestal is dat tussen de 10 en 15 personen tegelijk. De minimale tijd per groep is 15 minuten. Wij zijn met twee personen om de boerderij, dieren en bezoekers te begeleiden. Wij vertellen dan van alles over de dieren. Al onze boerderijen zijn rolstoel toegankelijk.

Verzekerd en verantwoord

Keet op locatie is in het bezit van een aansprakelijkheidsverzekering, verder zijn wij in het bezit van een Type 1 vergunning van de NVWA (Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit) en hebben wij het certificaat verantwoord diervervoer voor Nederland en de Europese Unie.
Doordat wij zoönose verantwoord zijn worden onze dieren met een breder spectrum aan entingen geënt en staan zij onder regelmatige controle van de dierenarts. Minimaal 1 keer per jaar wordt ons bedrijf, onze thuislocatie, de dieren, wij zelf en de administratie extra gecontroleerd.

Covid-19 

Wij volgen de adviezen van het RIVM. Op dit moment bezoeken wij veel zorginstellingen en hanteren wij de 1.5 meter afstand en mondkapjes plicht. Voor scholen hanteren wij dezelfde regels als voor de zorginstellingen. Mocht één van ons begeleiders Covid-19 symptomen vertonen, dan blijven wij thuis. Wij proberen eerst een andere datum met u te plannen. Lukt dat niet, dan hoeft u de factuur niet te voldoen. Voor eventuele Covid-19 besmettingen van uw kant geldt hetzelfde en horen wij dat graag. Ook dan hoeft u de factuur niet te voldoen. Mocht er vanuit overheidswege een Lockdown afgekondigd worden, dan brengen wij voor de annulering geen kosten in rekening. U hoeft de factuur dan ook niet te betalen.

Keet en haar vrienden
ook bij jou op locatie?

Neem contact op