Opties en prijzen

Welke mobiele boerderij komt er bij jou op bezoek?

Wij hebben 3 verschillende boerderijen waarmee we naar je toe kunnen komen. Bij de mini, midi en maxiboerderij kunnen kinderen en volwassenen in kleine groepjes tussen onze dieren om contact te maken, meestal is dat tussen de 10 en 15 personen tegelijk. De minimale tijd per groep is 15 minuten en als de situatie het toe laat uiteraard langer. Wij zijn met minimaal twee personen aanwezig om de boerderij, dieren en bezoekers te begeleiden en vertellen dan van alles over de dieren. Al onze boerderijen zijn rolstoel toegankelijk.

Miniboerderij
Deze is ongeveer 40 m2 groot met een pony of ezel, geiten, schapen, konijnen en cavia’s.

De kosten voor een dagdeel miniboerderij zijn: € 795,- inclusief btw en exclusief reis- en opbouwkosten*.
Een hele dag miniboerderij kost € 950,-  inclusief btw en exclusief reis- en opbouwkosten*.

Midiboerderij
Deze is ongeveer 65 m2 groot met dezelfde dieren als de miniboerderij plus een pony, ezel en dwerg koetje.

De kosten voor een dagdeel midiboerderij zijn: € 895,- inclusief btw en exclusief reis- en opbouwkosten*.
Een hele dag midiboerderij kost € 1175,- inclusief btw en exclusief reis- en opbouwkosten*.

Maxiboerderij
Deze is ongeveer 80 m2 groot met alle dieren van de midiboerderij en 2 pony’s, 2 ezels, 2 dwergkoetjes en een trekker waar mensen op kunnen zitten. Met de trekker wordt niet gereden!

De kosten voor een dagdeel maxiboerderij zijn: € 1249,00 inclusief btw en exclusief reis- en opbouwkosten*.

Aaidieren
Wij komen met dieren als konijnen en cavia’s. Deze dieren kunnen geaaid worden en komen in aaikratjes. Wij zetten hiervoor geen boerderij op.

De kosten voor 1 uur aaidieren zijn: € 99,- inclusief btw en exclusief reiskosten.

Maatwerk
Heeft u speciale wensen? Geen probleem. Wij kunnen maatwerk leveren voor uw locatie.

Reis- en opbouwkosten
De reiskosten bedragen € 1,95 per kilometer inclusief BTW. Dit omvat de kosten van de kilometers en de tijd voor de inzet van onze vrachtauto, eventueel aanvullend vervoer, de brandstof, onze chauffeur en de medewerkers van de boerderij. Wij zorgen dat we ongeveer een uur van te voren aanwezig zijn voor de opbouw van de boerderij zodat bij aanvang alles klaar staat. De opbouwkosten zijn in de reiskosten verwerkt.

Verzekerd en verantwoord
Keet op locatie is in het bezit van een aansprakelijkheidsverzekering, verder zijn wij in het bezit van een Type 1 vergunning van de NVWA (Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit) en hebben wij het certificaat verantwoord diervervoer voor Nederland en de Europese Unie. Doordat wij zoönose verantwoord zijn worden onze dieren met een breed spectrum aan entingen geënt en staan zij onder regelmatige controle van de dierenarts. Minimaal 1 keer per jaar wordt ons bedrijf, onze thuislocatie, de dieren, wij zelf en de administratie extra gecontroleerd.

Voorbeeldberekening en offerte
Stel, de afstand van ons naar jou bedraagt 50 kilometer en je wil graag de Miniboerderij voor 4 uur lang (1 dagdeel). Dan wordt de totale prijs:

Miniboerderij                                  € 795,-
Reiskosten 100 x € 1,95                € 195,-
Totaal inclusief BTW                     € 990,-

Als je wil weten wat één van onze boerderijen bij jou thuis, werk, school of andere locatie gaat kosten, maken wij graag vrijblijvend een begroting!

Keet en haar vrienden
ook bij jou op locatie?

Neem contact op