Opties en prijzen

Welke mobiele boerderij komt er bij jou op bezoek?

Wij hebben 3 verschillende boerderijen aan voor een onvergetelijke ervaring op locatie. Bij de mini, midi en maxiboerderij kunnen kinderen en volwassenen in kleine groepjes tussen onze dieren om contact te maken, meestal is dat tussen de 10 en 15 personen tegelijk. De minimale tijd per groep is 15 minuten en als de situatie het toe laat uiteraard langer. Wij zijn met minimaal twee personen aanwezig om de boerderij, dieren en bezoekers te begeleiden en vertellen dan van alles over de dieren. Al onze boerderijen zijn rolstoel toegankelijk.

Miniboerderij
Deze is ongeveer 40 m2 groot met een pony of ezel, geiten, schapen, konijnen en cavia’s.

De kosten voor een dagdeel miniboerderij zijn: € 795,- inclusief btw en exclusief reis- en opbouwkosten*.
Een hele dag miniboerderij kost € 950,-  inclusief btw en exclusief reis- en opbouwkosten*.

Midiboerderij
Deze is ongeveer 65 m2 groot met dezelfde dieren als de miniboerderij plus een pony, ezel en dwerg koetje.

De kosten voor een dagdeel midiboerderij zijn: € 895,- inclusief btw en exclusief reis- en opbouwkosten*.
Een hele dag midiboerderij kost € 1175,- inclusief btw en exclusief reis- en opbouwkosten*.

Maxiboerderij
Deze is ongeveer 80 m2 groot met alle dieren van de midiboerderij en 2 pony’s, 2 ezels, 2 dwergkoetjes en een trekker waar mensen op kunnen zitten. Met de trekker wordt niet gereden.

De kosten voor een dagdeel maxiboerderij zijn: € 1249,00 inclusief btw en exclusief reis- en opbouwkosten*.

Als aanvulling op de Maxiboerderij bieden we onze fotowagen aan, een blijvende herinnering! We nemen onze oude boerenwagen mee, sfeervol aangekleed in de stijl van het seizoen. We maken een foto van het hele gezin, alleen de kinderen of je zoon of dochter met één van onze dieren, precies zoals jij dat wilt. De foto wordt direct ingelijst, zodat je deze meteen thuis kan neerzetten of ophangen!

De kosten van de fotowagen zijn  € 795,- (inclusief BTW) en €0,70 per kilometer reiskosten. Per ingelijste foto rekenen wij € 6,95 inclusief BTW en lijst, de digitale foto krijg je uiteraard gratis aangeleverd.

Reis- en opbouwkosten
De reiskosten bedragen € 1,95 per kilometer inclusief BTW. Dit omvat de kosten van de kilometers en de tijd voor de inzet van onze vrachtauto, eventueel aanvullend vervoer, de brandstof, onze chauffeur en de medewerkers van de boerderij. Wij zorgen dat we ongeveer een uur van te voren aanwezig zijn voor de opbouw van de boerderij zodat bij aanvang alles klaar staat. De opbouwkosten zijn in de reiskosten verwerkt.

Voorbeeldberekening en offerte
Stel, de afstand van ons naar jou bedraagt 50 kilometer en je wil graag de Miniboerderij voor 4 uur lang (1 dagdeel). Dan wordt de totale prijs:

Miniboerderij                                  € 795,-
Reiskosten 100 x € 1,95                € 195,-
Totaal inclusief BTW                     € 990,-

Als je wil weten wat één van onze boerderijen bij jou thuis, werk, school of andere locatie gaat kosten, maken wij graag vrijblijvend een begroting!

Naast onze boerderijen bieden we ook knuffeldieren aan, zoals konijnen, cavia’s, honden en lammetjes.

Aaidieren
Wij komen met dieren als konijnen en cavia’s. Deze dieren kunnen geaaid worden en komen in aaikratjes. Wij zetten hiervoor geen boerderij op.

De kosten voor 1 uur aaidieren zijn: € 149,- inclusief btw en exclusief reiskosten.

Lammetjes

Tot eind juni kunnen wij met onze lammetjes komen. Ze kunnen geaaid worden en huppelen vrolijk rond. We zetten hiervoor geen boerderij op.

De kosten voor 1 uur lammetjes zijn: €149,- inclusief btw en exclusief reiskosten.

Reiskosten
De reiskosten voor de knuffeldieren en lammetjes bedragen € 1,25 per kilometer inclusief BTW. Dit omvat de kosten van de kilometers en de tijd voor de inzet van onze auto, eventueel aanvullend vervoer, de brandstof, onze chauffeur en de medewerkers. Wij zorgen dat we ongeveer een half uur van te voren aanwezig zijn voor de opbouw zodat bij aanvang alles klaar staat. Natuurlijk ruimen we aan het eind alles weer netjes op. De kosten hiervan zitten ook in de reiskosten verwerkt.

Maatwerk
Heeft u speciale wensen? Geen probleem. Wij kunnen maatwerk leveren voor uw locatie.

Verzekerd en verantwoord
Keet op locatie is in het bezit van een aansprakelijkheidsverzekering, verder zijn wij in het bezit van een Type 1 vergunning van de NVWA (Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit) en hebben wij het certificaat verantwoord diervervoer voor Nederland en de Europese Unie. Doordat wij zoönose verantwoord zijn worden onze dieren met een breed spectrum aan entingen geënt en staan zij onder regelmatige controle van de dierenarts. Minimaal 1 keer per jaar wordt ons bedrijf, onze thuislocatie, de dieren, wij zelf en de administratie extra gecontroleerd.

Keet en haar vrienden
ook bij jou op locatie?

Neem contact op