Maak kennis met onze dieren!

Onze dieren staan bij ons centraal. Ze hebben allemaal hun eigen karakter en kwaliteiten. Op deze pagina stellen alle boerderijbewoners zich graag even voor.

Keet - Jersey kalf

Met mij is alles begonnen! Esther wilde heel graag een Jersey kalfje. Onze soort is bekend om onze mooie ogen en om ons lieve karakter. Ik werd meteen na aankomst op de boerderij heel erg ziek. Dus ik mocht lekker in een kist in de woonkamer. Daar hebben ze mij met veel aandacht en liefde weer helemaal beter gemaakt. Nu ben ik super mak en heel erg lief voor mensen. Daarom mag ik de naamgever en het boegbeeld van het bedrijf zijn. Samen met mijn zusjes heb ik het prima naar mijn zin op de boerderij!

 

Cato en Jens

Vlaamse reus

Ik ben Jens en ik ben groot maar lief. Ik ben altijd de eerste die komt kijken want ik ben behoorlijk nieuwsgierig. Cato is wat rustiger, ze loopt mij altijd achterna. Maar dat vind ik niet erg want Cato is niet opdringerig.

 

Maarten

Schaap

Ik moet voor nieuwe lammetjes gaan zorgen. Die worden vast super lief want dat ben ik ook.

 

Lucy en Lente

Schapen

Ook wij zijn echte knuffels. Loopt boerin Esther naar buiten? Dan lopen wij pal naast haar, alsof we aan haar benen zijn vastgeplakt!

 

Joep en Puk

Schapen

Wij zijn flessenlammetjes dus we zijn goed gewend aan mensen. Joep is een grote knuffel en Puk is echt een meisje-meisje. Ik heb nog net geen glitters op mijn vacht!

 

Fien en Tess

Geiten

Wil je wat reuring? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij trekken aan je haar, we trekken je veters los en we eten je kleren op. Maar verder zijn we heel erg lief hoor…

 

Anna

Pony

Ik ben 10 jaar en 0.85 meter hoog. Op mij kun je helaas niet rijden.

Lief, toegankelijk, zachtaardig, kortom: ik ben echt een schatje zeggen ze… Kom je mij aaien en borstelen?

 

 

Bende van ellende

Geiten

Wij zijn nieuw op de boerderij. We zijn nog niet aaibaar maar we zijn wel heel grappig. Onze boerin noemt ons drama queens omdat er altijd wel iets te beleven valt met ons. We moeten dus nog een poosje opgevoed worden voordat wij ook echt aaibaar zijn. Maar dat komt vast wel goed!

 

Roos

Jersey kalf

Ik ben wat baldadiger dan mijn zusje Keet. Ik speel graag, maar ik ben ook heel lief en makkelijk.

Noor

Jersey kalf

Ik lijk op Keet, ik ben heel gemakkelijk en lief in de omgang met mensen.

Suus

Jersey kalf

Ik speel graag met mijn zusje Roos. Ik ben verder heel lief en mak. Ik vind het leuk om mee te gaan op reis.

 

Kim

Pony

5 jaar oud en 1 meter hoog. Ik ben een vlotte tante waar je zomaar op mag zitten! Ik kan ook voor een karretje lopen. Ik stop wel alles in mijn mond dus daar moet je wel een beetje mee oppassen. Verder ben ik heel lief en vrolijk dus je kunt mij altijd porren voor een feestje.

 

Fluf

Ezel

Ik ben 6 jaar oud en 1.08 meter hoog. Ik ben een grote kroelkont. Eigenlijk zou ik het liefste bij iedereen op schoot kruipen, maar daarvoor ben ik jammer genoeg net iets te groot…

 

Ijoor

Ezel

Ik ben 6 jaar oud en 1.10 hoog. Ik hou van heel veel aandacht! Net als Fluf ben ik een grote knuffel. Je mag mij borstelen, aaien, ik vind alles best!

 

Nura

Hond

Ik ben een Rottweiler puppy. Ze zijn erg blij met mij, ik ben hier hartstikke welkom. Als ik wat groter ben en blijkt dat ik geschikt ben, word ik later een therapiehond. Zodat ik mensen kan helpen die het nodig hebben. Maar voorlopig zet ik de boerderij op stelten!

Bruintje

Konijn

Ik vind alles prima! Laat mij maar meegaan op bezoek, ik heb het altijd wel naar mijn zin.

 

Zusjes konijn

Konijn

We zien er heel schattig uit, zo sneeuwwit en pluizig. Nu zijn we aan het puberen dus we zijn even apart van elkaar gezet. We bleven maar ruzie maken… Maar als je ons optilt zijn we lief en aaibaar hoor.

 

Caviaklasje

Cavia

Wij zijn de vrolijke fluiters. We zijn altijd blij als we groenvoer krijgen. We lijken allemaal erg veel op elkaar dus wij hebben geen namen. Samen zorgen we voor het vrolijke geluid in de stal!

Erik

Erik

Boer

Ik vertel altijd graag over mijn werk en de dieren. Ik kan altijd wel even de tijd vinden om te laten zien hoe de dieren leven, hoe de melkkoeltank en de melkput werken of hoe de geiten gemolken worden. Natuurlijk mogen de trekkers in de rondgang niet ontbreken.

Keet en haar vrienden
ook bij jou op locatie?

Neem contact op