Wil je bij ons op de boerderij komen kijken of je kinderfeest vieren? Dat kan. Mix en Match jouw favoriete ponyactiviteiten bij ons op stal. Onze pony’s (en ezels) houden van knuffels en aandacht!

Borstelen

Ga samen aan de slag met het poetsen en vlechten van de ezels en pony’s. Dit is fijn om rustig kennis te maken met de pony’s en je leert er ook nog wat van.

Duur: 30 minuten, kosten: €25,- per 2 pony’s. Maximaal 4 kinderen per pony

Pimp je pony

Met deze activiteit krijgen we de leukste feestelijke pony’s! Jullie krijgen allerlei spullen om de pony’s zo mooi mogelijk te versieren. Denk aan slingers, ballonnen, stoepkrijt, bloemen, glitterspray enzovoort. We kunnen er een wedstrijd van maken, met een prijsje voor de mooist versierde pony maar dit kan natuurlijk gewoon voor de lol. Dit is ook leuk te combineren met een fotoshoot met de versierde pony’s.

Duur: 15 minuten, kosten: €15,- per 2 pony’s. Maximaal 4 kinderen per pony

Fotoshoot

Wil je op de foto in een mooie prinsessenjurk, samen met je lievelingspony? Of wil jij juist op de foto in een stoere cowboy outfit? Wij hebben een groot assortiment verkleedkleren in allerlei maten klaar staan. Houd je niet van verkleden? Dan is het uiteraard ook helemaal goed als je in je gewone kleding op de foto gaat. Natuurlijk maken we ook een leuke groepsfoto, samen met de pony’s. Wij sturen de foto’s later gratis naar per mail je toe, dan kun je thuis nog even nagenieten.

Met onze polaroid camera kunnen de kinderen meteen na afloop een afgedrukte foto mee naar huis nemen, leuk als herinnering. Per foto vragen wij €1,50.

Duur: 15 minuten,  Kosten: €15,- per 2 pony’s. Maximaal 4 kinderen per pony

Pony en/of ezel rijden

Bij het pony en/of ezel rijden mogen jullie om de beurt op onze pony Kim (van 1 meter hoog), op onze pony Pardoes (van 0.90 meter hoog), op onze ezel Fluf ( van 1.08 meter hoog) of op onze ezel Ijoor (van 1.10 meter hoog) stappen. Voor de echte durfallen is een klein stukje draf op Kim of Pardoes ook mogelijk.

Je zit op een echt ponyzadel en wij zorgen natuurlijk voor een veiligheidscap.

Kim en Pardoes kunnen kinderen tot en met 6 jaar (met een maximum gewicht tot 26 kg) op hun rug dragen. Fluf en Ijoor kunnen kinderen tot en met 10 jaar (met een maximum gewicht van 40 kg) op hun rug dragen.

Duur: 60 minuten, kosten: €70,- per 2 pony’s of ezels. Maximaal 4 kinderen per ezel of pony.

Keet en haar vrienden
ook bij jou op locatie?

Neem contact op