Ouderen reageren erg goed op het contact met onze dieren

Contact met dieren doet goed voor veel mensen. Zo zien we dat mensen met dementie helemaal opleven van het contact met onze dieren. Het brengt herinneringen naar boven en het brengt ontspanning.

Het contact geeft afleiding uit de dagelijkse zorgen waar patiënten mee kampen. Contact met dieren stimuleert lichaam en geest!

Wij hebben ons eigen gespecialiseerde vervoer. We komen naar uw locatie met alles wat we nodig hebben: omheiningen, stro voor eventuele bodembedekking, voer, water, overkappingen en alles wat nodig is om er een leuke middag of ochtend of dag van te maken. U geeft aan welke dieren u wilt ontvangen. U kunt bezoek krijgen van onze koeien, ezels, pony’s, geiten, schapen, kippen, cavia’s en konijnen.

Buiten, binnen of los

We zetten buiten op uw terrein de omheining op met overkapping. Zo staan de dieren droog en uit de zon.

Wilt u liever niet dat mensen naar buiten gaan? We kunnen ook binnen een omheining opzetten.

Heeft u veel bedlegerige patiënten? Geen probleem, we kunnen een flink aantal dieren aan een halsband of in een vervoersmand mee naar binnen nemen. Zo kan iedereen genieten van het contact met onze beestjes.

Verantwoord

U kunt Keet met een gerust hart op bezoek laten komen. Keet op locatie is zoönose verantwoord. Onze omheining en overkapping zijn allemaal helemaal afwasbaar. Alle dieren zijn getest en ingeënt om overdracht van ziekten aan mensen te voorkomen.

Wanneer gaat u uw bewoners blij maken? Neem meteen contact met ons op en bel ons voor een afspraak.

Keet en haar vrienden
ook bij jou op locatie?

Neem contact op