Zorginstellingen

Contact met dieren stimuleert lichaam en geest!

Mensen met huisdieren leven langer en zijn gelukkiger, zo blijkt uit allerlei onderzoeken. Als zorginstelling is het echter niet heel haalbaar om zelf een halve kinderboerderij aan te schaffen. Daarom komt Keet op Locatie graag met haar dieren naar uw instelling. Zo kunnen uw patiënten of cliënten toch genieten van contact met dieren, zonder alle rompslomp rondom verzorging en huisvesting.

Sneller beter met een beest

Contact met dieren doet goed voor veel mensen. Zo zien we dat mensen met dementie helemaal opleven van het contact met onze dieren. Mensen met spasmen zijn veel meer ontspannen. Het contact geeft afleiding uit de dagelijkse zorgen waar patiënten mee kampen. Contact met dieren stimuleert lichaam en geest!

Hoe werkt het?

Wij hebben ons eigen gespecialiseerde vervoer. We komen naar uw locatie met alles wat we nodig hebben: omheiningen, stro voor eventuele bodembedekking, voer, water, overkappingen en alles wat nodig is om er een leuke middag of ochtend of dag van te maken. U geeft aan welke dieren u wilt ontvangen.

We zetten buiten op uw terrein de omheining op met overkapping. Zo staan de dieren droog en uit de zon.

Wilt u liever niet dat mensen naar buiten gaan? We kunnen ook binnen een omheining opzetten.

Heeft u veel bedlegerige patiënten? Geen probleem, we kunnen een flink aantal dieren aan een halsband of in een vervoersmand mee naar binnen nemen. Zo kan iedereen genieten van het contact met onze beestjes.

Verantwoord

U kunt Keet met een gerust hart op bezoek laten komen. Keet op locatie is zoönose verantwoord. Onze omheining en overkapping zijn allemaal helemaal afwasbaar. Alle dieren zijn getest en ingeënt om overdracht van ziekten aan mensen te voorkomen.

Keet en haar vrienden
ook bij jou op locatie?

Neem contact op