Breid uw lesprogramma uit met dieren op locatie

Kinderen in grote steden weten vaak niet meer waar hun voedsel vandaan komt. Waarom houden mensen eigenlijk koeien, kippen en varkens? Wat kun je eigenlijk met zo’n beest? Hoe werken processen rondom voedsel en welke producten maken ze dan van melk of eieren?

Wij sluiten graag aan op uw lesprogramma. Of het nu gaat om een les maatschappijleer, rekenen of biologie, in overleg kan vrijwel alles! We kunnen aansluiten op lessen voor leerlingen van 3 tot en met 17 jaar, van peuterspeelzaal tot VMBO en GT.

Wij hebben ons eigen gespecialiseerde vervoer. We komen naar uw school met alles wat we nodig hebben: omheiningen, voer, water, stro voor eventuele bodembedekking, overkappingen en alles wat verder nodig is om er een leuke middag of ochtend van te maken. U geeft aan welke dieren u wilt ontvangen.

We zetten buiten op uw schoolterrein de omheining op met overkapping. Zo staan de dieren droog en uit de zon. De hele school kan komen kijken!

Wilt u liever niet dat leerlingen naar buiten gaan of valt het weer tegen die dag? We kunnen ook binnen een omheining opzetten.

Beestenboel in de klas? Geen probleem, we kunnen een flink aantal dieren aan een halsband of in een vervoersmand mee naar binnen nemen.

Verantwoord

U kunt Keet met een gerust hart op bezoek laten komen. Keet op locatie is zoönoseverantwoord.

Onze omheining en overkapping zijn allemaal helemaal afwasbaar. Alle dieren zijn getest en ingeënt om overdracht van ziekten aan mensen te voorkomen.

Keet en haar vrienden
ook bij jou op locatie?

Neem contact op